AUGPICK

Heemskerk fresh & easy

Branche Fresh Food
Oplossing AUGPICK
Proces Orderpicking
Sorteren
Outbound
Voorraadbeheer

Heemskerk kiest voor AUGPICK voor al hun logistieke activiteiten.

Heemskerk biedt zijn klanten verse producten voor elk moment van de dag. Het is hun missie om met hun producten de wereld gezonder, fitter en leuker te maken. Hoe beter je eet, hoe beter je je voelt.
Om hun ambitie te vervullen, blijven ze innoveren. Heemskerk koos voor AUGPICK om hun productiviteit en kwaliteit te verhogen in het hele logistieke proces. In eerste instantie leverde Augmex AUGPICK voor het orderpickgebied, maar al snel na de ingebruikname zijn we overgegaan tot het vervangen van steeds meer handscanners voor alle processen in de vestiging in Rijnsburg.

Heemskerk heeft ongeveer 1200 specialisten in dienst, en samen leveren ze elke week ongeveer 3,2 miljoen verse producten aan bekende supermarktketens en fastfoodrestaurants, zowel nationaal als internationaal. Bijna alle producten worden onder private label verkocht.

Behaalde doelen

Heemskerk fresh & easy is een van de ambassadeurs van Augmex. U bent van harte welkom om deze implementatie te bekijken. Neem contact met ons op om een demonstratie te plannen.