AUGASSIST

Lubecore

Branche Industrie
Oplossing AUGASSIST
Proces Remote Support

Lubecore begint met AUGASSIST om reiskosten te verminderen en de klantonboarding te verbeteren.

Lubecore is een Canadees bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van geautomatiseerde smeersystemen. De systemen van Lubecore automatiseren het smeerpoces, waardoor handmatig smeren overbodig wordt. Dit vereenvoudigt onderhoudsprocedures, vermindert arbeidskosten en minimaliseert het risico op menselijke fouten.

Het zeer brede klantenportfolio over de hele wereld dat ondersteuning vraagt vanuit allerlei locaties was de aanleiding om te beginnen met externe ondersteuning. Met AUGASSIST kan Lubecore hun klanten direct en op afstand ondersteunen. Doordat ze niet voor alle situaties naar de locatie hoeven te gaan, bespaart Lubecore aanzienlijk op reiskosten en vermindert zo de totale ondersteuningskosten.

Na het ervaren van de voordelen van AUGASSIST heeft Lubecore onze oplossing verder geïmplementeerd voor het inwerken van nieuwe partners in hun wederverkopersnetwerk. Door verbinding te maken via de slimme brillen kunnen de nieuwe partners heel eenvoudig worden getraind om elk Lubecore-systeem snel te installeren.

Behaalde doelen