Erkend als officiële Google Glass Provider

blog image
15
Jul

Erkend als officiële Google Glass Provider

Augmex is één van de eerste Nederlandse solution providers van Glass.

De Glass was al geen onbekend terrein voor ons, wij zijn enkele jaren geleden bezig geweest met de Glass Explorer Edition. Nu - enkele jaren later - heeft Google het nieuwe model Glass uitgebracht met een focus op de zakelijke markt. Voor Augmex een logische stap om aan het partnerprogramma van Glass deel te nemen.

Het traject
Wij zijn in December 2019 een traject gestart om onszelf officiële Glass Solution Provider te kunnen noemen. Dit partnership is een mooie stap voor ons, omdat Augmex de Glass Enterprise Edition 2 van Google nu gemakkelijk kan implementeren bij onze klanten. Hiermee zijn wij de one-stop-shop geworden met onze totaaloplossing voor visionpick en remote assistance.
Door onze ready-to-implement AugPick module met koppeling voor de sierteelt introduceren wij een compleet nieuwe manier van orderpicken in de sierteeltsector.
Nu in eind Juli 2020 kunnen wij mededelen dat Augmex een door Glass erkende solution provider is, wat betere continuïteit kan bieden dan niet-partners.

De Glass Enterprise Edition 2 van Google
De Glass Enterprise Edition 2 is een monoculaire smartglass die erg licht is en ergonomisch is ontworpen. Dit zorgt ervoor dat medewerkers geen last krijgen van de smartglass.
Het display in de Glass wordt geprojecteerd door een prisma, hierdoor verschijnt de informatie rechts boven het oog en zit dus niet continu voor het oog.